I knew that my baby would cry !

Leona Lewis ! My fav! hahha
Nu var det ett tag sen jag skrev! Gud har ju igentligen massor att berätta men vet ej om jag har tid just för detta nu kl är snart midnatt och jag öppnar imon 10.00!
Men kan ju i alla fall berätta att jag och Anniela var på Chris Brown´s efterfest som Annielas vän från skivbolaget fixat så det var väldigt snällt! Men det var too mouch people over there fett kul och se Chris men ändå var för mycket folk! haha men Í got pictures !


Imorgon ska jag och Anniela och Jenny  och några andra girls på tjejmiddag hos Mickis som fyller 20år Imorgon GRATTIS tjejen! Sen blir det utgång jippiii !:D Sen Lördag blir det "tjejtjusarmästaren lalallalla " Ja alltså Sune föreställning, Då komemr Vicky Picky´s lillasyster och hennes kompis från Örebro och kollar =) ! Sen efter ska jag,Jenny,Ulrika,Felicia, Stina och Marie-LiisStreetStar ! sweet jag vet ! sen blir det party!
Och på Lördag fyller brorsan 17 ÅR!!!!!! ETT ÅR KVAR till MYNDIG så sjukt weiiirrrd det känns ! haha men GRATTIS brorsan i förskott !
Men på Söndag blir det sune igen och då kommer Mamma,Adam,Mormor,Morfar,Barbro,Gunnar,Farmor,Sysslingen Elina och Anniela och kikar på mig ! haha fixat tickets ! :D

Nu ska jag sova.

Good Night Don´t let the bed bugs bite you ;)


Denan bjuder "vi" på



Okej det finns mycket man kan sägaom denna bild ! men denna bjuder "vi" på  haha dock vet jagint eom Anniela sammtycker !! hahahah :D lite fylle käk på donken efter ett "hårt" festande HAHAHAH eller vad ska vi kalla det Anniela :D
haha :D

Jazz !

Galen dagidag ! Vi hade en sjukt bra jazz klass med Nina Gillberg me love hhaha :D so galen och grym ! Och vi Hade Lazelo igår på balett det var roligt !:D Sen på skoj idag så körd evi en till klass när vi ändå var igång komersiell dansblev det ! Var skoj haha =)
Sen har jag faktiskt varit ute och shoppat lite :) as kul blev 3fina saker från Ginatricot 49kr kostade varje plagg så det var super =) Plus att jag inte har fått den nya tvätt nycklen ännu så var "tvungen" och skaffa mig nya kläder :D
Imoron ska jag repa på Götalejon med musikalen 9.00-13.00 Sen ska jag sticka iväg till SIX Store och jobba :) Så det blir dubbel lön imorn :D sweet i know !
Nu har jag precis gjort klart min lunch låda för imorgon smat min middag till imorgon. SHIT vad jag har börja planera och ha mej ! Samt börja gymma och träna som faan ! Men vadå vi ska vara fit för L.A faan ! haha ser ut som vi blir 4 chicks som drar iväg i Augusti ! :D skoj där!

Sen är det löning imorn :D FET asså ! :D aaaaaaaah hahahhaah längtar :D men ska inte göra av med min lön bara betala min räkningar och lägga undan 5.000 tror jag det blir :D för L.A !

Nu ska jag snart nattas av mig själv :) Ska upp 06.300 för och hämta tvätt nyckeln imorn :D hahah
och boka tvätt tid till på lördag :D Samt ringa Annielamåste ja faan också :D


Godnat Puss Puss


Onsdag!

I dag vaknade jag inte alls så tidigt som beräknat ! Har börjat bli sjuk igen hade fber dagen innan och ont i halsen asså WHAT the hell ! palla ! aja men det hindra inte mig !
För idag for jag och Anniela till gymmet i Skanstull sweet iknow ! Vi gymmade ca 1timme och 30min vi varriktigt stolta över oss själva.
Efter det for vi till Högdalen och jag handlade och Anniela skickade iväg sin eländiga dator och ihopp omatt få en NY denna gång =) me couldnt agree more!
Sen 20.40 hade jag balett med Lazelo det var sjukt skojigt han är så himla bra och ser allt och kämpar med än ! sweet iknow ! :D

Nu ska jag faktiskt äta min fil och sedan somna så gott för att gå upp och gymma imorn fast utan Anniela denn agång =) Im going alone :) !


L.A L.A L.A CANT WAIT !!!!!!!!!!! Vi bokar s
Natti Natti

Pose Snapp !

Now pose, snapp, pose,snapp ! Lonley beeing on Top !

"För att du inte äter kött"

Söndag it is again ! Japp då var vi tillbaka till söndag ! Gud tristaste dagen på veckan så är det typ altid =) hahah jag vaknade 13.30 idag sjukt länge jag sov ! Sen fortsatte jag kika på filmen Shark Swarm som jag började kika på i natt men palla inte fortsätta så blev att jag kikade klart den idag !
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket annat bara varit hemma kikat på tv och snackat i telefon med Viktoria min lilla damp kompis som hon SJÄLV uttrycker det måste jag tillägga ! =P Hon hade en ganska dramatiskt dag idag folk som kom in sena på jobbet och shower som missades osv.
Men sen måste jag berätta att hon fick en väldigt rolig , ja kan man kalla det diss? heheh !
Ett ragg hon hade tidigare men som helt plötsligt slutade höra av sig. Sen så smsade han idag och då tog Viktoria fram "kriksyxan" och sa " Varför slutade du höra av dig tidigare?, ärligt nu alltså" VET NI VAD SNUBBEN SKRIVER TILLBAKA ? :D hahahahhaha " Jag slutade höra av mig pga att du är vegetarian och vi skulle inte kunna äta ihop då"
ASSÅÅÅÅ HAHAHAH VEM SÄGER SÅ! okej om han hade några "problem" som han ja tydligen hade MEN för i helsike kom på nån "bra" ursäkt åtminstånde hahahhaha Men he made her day ! :D

Nu har jag precis proppat i mig Wook, tips fårn min kära syssling Elina :D heheh
så nu smälter jag maten här och kikar på TopModel Makeover time hehe :D!

xoxo

Anniela,Jenny, Ulrika & Me weekend !

Denna helg har varit jätte rolig jag träffade min nye käre vän Anniela , så sjukt underbar tjej och har så mycket gemensamt exakt samma intrssen hahhah skit skoj PLUS att hon bor där jag bor !:D

Jag och Jenny och Ulrika  och Anniela var ute o partade i går(lördag) Vi började kvällen hemma i Jennys lägenhet där vi förade och sminkade oss samt pumpade Beyonce och såg Blondin Bella "dansa! hahha :D
Sen fortsätte crazyness ut på stan vi begav oss tillslut till Fellows där vi dansade som faan, Så jäkla trist att Djn totally SUCK efter ett tag shit hon var så urkass !!!!! mixade alla bra låtar och man ba shit vad gör du sluta !
Men vi drog till Donken o proppade oss fulla med fett fett fett and we loved it Viss tjejer? ;D
Kvällen var lyckad och som tur får man för första gången sällskap enda HEM o d har aldrig hänt tidigare aaah :D 

Idag har det varit en soft dag var på möte med Dollz sen så gick jag och Anniela och åt eller hon tog en fika med en mäktig chocklad cola kaka medans jag åt middag =) Sen bar det av till Bion som började 20.40 då vi såg Bröllopsduellen ! Så fruktansvärt bra vill jag säga man verkligen drömmer sig bort ! hihi :D 

Så  nu kom jag precis hem för en stund sen och ska kolla lite klipp på youtube samt se nån bra chick flick film tror jag hehehe :D 
Nästa helg blir d ut på stan igen visst Anniela ? =)


 XOXO 

 

Freyja !

http://2express.devote.se

Kolla in denna gullungen ! Vad hon skrivit om mig ! DU är underbar Freyja !!!!! <3<3<3

Onsdag och Inventering !

Klockan är nu 05.20 och jag gick upp för drygt en timme sedan! Det är inventering på jobbet =) yey haha NOT börjar kl 07.00 men öppnar inte förens 10.00 sen slutar jag 14.00 idag. Då ska jag träffa Jenny,Stina och Felicia !

Jag har precis ätit upp min gröt med äppelbitar samt en leverpastej macka med gurka samt tillagat min lunch, som idag består av Falukorv och macaroner med fetaost, avokado och tomat ! Mums vill äta den nu hahah ! Har laddat för fullt idag ! Och det här med frukost börjar ta sig tidigare kunde jag typ inte äta frukost var inte sugen bara men nu har jag kommit igång här med  gröt igen varje morgon samt en macka..super gott !

Igår gick jag och la mig 2.00 på natten haha för jag och Stina satt uppe via msn och fixade vår heta dans mix. Jag är bäst på att mixa musik ska jag säga er blev en cool mixning me britney och nica beats osv haha svårt att förklara. Men sk alägga upp koreografin senare när vi tränat och filmat =)

Nu ska jag fortsätta min sminkning här som jag gör lite halv slarvigt framför TVn för orkar inte gå till spegeln hahah :)
Update is on the way folks !

X.O.X.O


JAG dör för denna koreografi !!!


Dom är så jävla heta !

Min och Stinas koreografi is just as hot as this one !!!!!

BabyDollz Preformance

Gud så galet dom ska göra BabyDollz preformance av vissa oss dom ska välja ut nåra av oss som ska gå deltid som ska få upptäda sjukt mycket !
Fan å nu står jag på deras hemsida också ja tror jag kommer gå där ändå haha :D Jag menar jag har dansat teknik nu på ackis i 1år och ska dansa d i usa också
Så nu innan usa kanske jag bara ska dansa d jag älskar mer tjejig dans o ba licious as hell o hip hop med Cherie det är galet ! För och sen dansa mycket teknik i USA  istället , Känns som jag fått en chans det var nästan inga kom in i Babydollz så jag känner att detta älskar jag så jag måste GO FOR IT !  För min skull inte för någon annans skull. Teknik ja det måste man skaffa men ett litet uppehåll från tekniken kan vara så jävla sjukt bra också och det är ju inte så att jag INTE kommer lära mig saker i babydollz big nono PLUS att dom har SÅNG :D 1gångi veckan i Dollz :D
SO now Im a Babydoll ! :D

Söndag it is !

Söndag same old sunday ! Idag har jag fått en del uträtt faktiskt. Jag har varit uppe på vinden och ställt massa saker jag inte behöver inne i lägenheten. Massa skor och en del jackor,filmer m.m got too mouch of it !
Men det är ganska läskigt och ta sig upp på vinden rena rama killer allic hahha :D
Sen tog jag en tripp till Överskottsbolaget och inhandlade rengörings artiklar, disktrasor och lukta gott grejer till badrummet så det blir hem trevligt  :) Sen köpte jag jätte gott mörkt bröd som jag precis knaprat i mig med leverpastej och gurka!
Men det var väl min söndag skulle jag tro nu håller jag på att snygga till i lägenheten . Har varit ganska galet sjuk på sistonde värsta förskylningen efter nyår gått på medecin osv så har inte riktigt orkat med det hela! Men nu är jag nästan frisk, dock fortfarande väldigt snuvig och hostig.
MEN när jag hostar får jag så fruktansvärt on i mina magmuskler har fetaste träningsvärken från igår så d gör på allvar svin ont. Så jag försöker inte att hosta men det blir ju bara värre hah =) Annars har jag skön träningsvärk i hela kroppen :) like that tho !
Sen så längtar jag till Torsdagjag och Anniela  ska gå på Highschool Musical musikalen på Götalejon . Ska bli sjukt roligt se hur dom är :)

Nu måste jag fortsätta städa och kolla på Fear Factory !

P.S Felicia och Jenny på Onsdag gäller det =) <3 D.S


BabyDollz Audition

Idag var jag på BabyDollz audition med Felicia Jenny och Ulrika sen träffa jag Freya där =)
Vi hade en sexy j kom. jazz klass med Cherié och en hip hop. Det var fett skoj och göra jazzen me like pussycat in da house! Me like a lot !

Efter klasserna var man helt jävla slut och jag som inte dansat på 2månader sen pga min brutna hand va helt död, men danser sitter i kroppen så man har v erkligen inte tappat nått =) Var sjukt roligt
Fick sms senare här på kvällen där dom meddelande om man kom in och DET GJORDE JAG ! :) JAg kom med i HELTID PÅ BabyDollz ! yey yey fett roligt och veta ! Men nu komemr frågan SKA jag gå där eller SKA jag inte gå där !
Jag tror det låtar åt inte hållet p.ga att jag vill dansa mer teknik änbara "just for fun" Vill ha Jennie som faan i Jazz ! Så får se vad jag väljer . Men det är ju alltid roligt och veta att man kommer in .

...ne nu ska jag fortsätta se "World Trade Center " orkar inte blogga mer

xoxox

Hahah sweet as hell !



Malin
Felicia
Linda
Tatiana
Emilia

Antonio
Benjamin
Jon
Johan
Jacob
Wille
Oscar
Andreas
Niklas

Agnes
Emilia



Its us baby !

Så kan det vara...


Det här var mitt snack mål ikväll :) Fil med mumsiga bär och hårtbröd =) Mumsigggtt
Men ska snart plocka ihop alla mina kläder inför audition imorn för att bege mig hem till Jenny.
Ja jag sa väll det i mitt tidigare inlägg att jag ska hem till henne och planera USA resa !
Vi ska räkna ut hur mycket det kostr att dansa utanför skolan. Vi kommer dansa på skolan men såklar även utanför det blir nog Millenium skulle jag tro med månads kort att dansa för eller liknande.Sen ska jag nog ta och checka in på Hollywood popacademy :)... more to come ....

Glitter

Yes nu ska vi se här hittade jag lite heta pictures. Där är grupp bilden på alla som medverkar i uppsättningen av " Sune en ganska annsolunda familje musikal" Fick kortet i julklapp samt en nycklelkedja med alla oss på, sweet huh !





Nu ska jag springa över till Jenny och imorn möter jag Felicia 10.45 måste komma ihåg !
XOXO

You

Idag är det den ultimata Torsdagen errrr...okej jag har precis snackat med Jenny my love om vilka kurser jag ska läsa på skolan. Och jag kommer inte direkt välja värsta plugg ämnena mest dans och sång i alla fall när det gäller första terminen . Här kommer kurserna jag valt.

  • Voice 2 Unit
  • Vocal Ensamble 2 Unit
  • Jazz 1 Unit
  • Tap 1 Unit
  • Ballet 1 Unit
  • Modern 1 nit
  • Dance Preformance 3 Unit
  • Musical Theatre 5 Unit
  • Cosmetology Nail 0,1 Unit
  • Make Up 0,1 Unit

18 Units tillsammans !

Helt freaking awsome yeah iknow :D
Så nu är det en del att fixa vi kommer anmäla oss very soon oooocccchhh i cant wait !
Samt ska hyra ut min lägenhet :D

På lördag blir det Audition hoppas man har frisknat till, tills dess men febern är borta nu i alla fall och det känns awsome !  Sen längtar jag tillbaka till jobbet på SIX hihi :) och sen blir det Göteborg med flickorna fett roligt ! Jag vet  !

Idag har jag haft "Veronica Mars" Marathon heheh så himla bra program det är typ fem avsnitt varjedag har ni sett det tidigare ? aja i alla fall .

Nu ska jag checka lite andra saker här så orkar inte skriva mer.

xoxo / Dollicoius !


Santa Monica

Okej nu var de ett himla bra tag sen jag bloggade men det har hänt så fruktansvärt mycket !
Jag har varit upe i Idre med Linn över nyår , jag älskade min nyårs kväll där i alla fall. Fått goaste kontakten som ja pratar me ganska mycket !
Sen kom jag hem och var yber sjuk , jag som aldrig brukar bli sjuk men now it hit me really hard !
Men får väl skylla mig själv när ja sprang runt i snön utan jacka och tappade ena fucking skon ! hahah i djupsnö.
Men som "tur" var fick jag ta Karls jacka samt skor stackarn fatta inte att han aldrig blev sjuk :S hmmmmm
Men det var mycket som hände den där kvällen hade totally weirdos efter oss och en kille som tydligen"dog" för mig som fortfarande smsar mig och är jag citerar " förälskad av en sån vacker kvinna" GUUUUd get over yourself !

Men nu är jag hemma har haft föreställning me SuneGötalejon och hade en rep dag eller snarare en "rep timme" tjänat pengar det känns bra. Sen pratat med Felicia igen rätt mycket känns roligt =)
På lördag ska jag Felicia,Ullis och JennyAudition :) Girlicious or what

Sen har jag och Jenny haft ett litet "USA möte" Vi ska åka till Santa Monica College och ska snart boka resan och herregud längtar så jag vet att det är usa jag hör hemma har varit i Florida och det var toppen älskar amerika och deras överväldiga överflöd när det jaa gäller ALLT !! hahah
Men nu har jag bestämt mig för det är verkligen det här jag vill
Så i Augusti åker jag och Jenny dit för att dansa på skolan men det är väl inte det allra bästa kanske men ska nog ta och läsa några ämnen också, men framför allt dansa utanför och gå på Hollywood popacademy =)

Har redan pratat med ett gäng ungdomar som går på SMC och älskar det och berättar om alla college parties och hunkarna på surfbrädorna .

Vi kommer få hjälp me boende och först bo på hotell när vi kommer dit sen kommer dom ge oss en lägenhet som täcks av csn sen kommer jag och Jenny börja med att va där 6månader för att sen vara där i 1år om vi vill om inte längre =)
Så det ska bli så toppen så great "make my way in hollywood" Är stämplat i pannan ska jag säga er.

Men nu ska jag bli frisk tills på Lördag för att gå på audition sen ska jag börja jobba igen, känns sjukt skönt !
Och träffa min gulliga vän Jenny :D

Juste jag och Anniela ska gå på Highschool Musical på Götalejon. Jag fick två fri biljetter så var tvungen och bjuda ut henne, nykomlingen till Stockholm ska bli sjukt kul visst Anniela :D !!
Hör av dig när du är hemma :D


xoxox !!

RSS 2.0