Genomdrag Akt 1!

Idag hade vi genomdrag av akt 1, det var intressant se alla övergångar och hur det hela kommer bli= galet !  Eftersom vi är i två cast(lag) så gjorde kidsen och teensen varannat nummer var , så det blev lite stopp i mellan sen körde vi genomdraget igen då gjorde man det nummret man inte fick göra första gången. haha okej ni som inte vart me kanske inet förstår  hur jag menar sorry. Men det gick riktigt bra faktiskt ! Veckan som komme rnu ska vi clena danserna totalt med Sabina och eftersom vi lagt till en ragga del i "kockduellen" så måste vi sätta den scenen på pricken , så vi har en del att öva på. Men det är så sjukt roligt alla är så underbara.
 Har fått se vad vi ska ha för kläder i det olika numrerna samt i ena nummret ska ALLA dansare ha peruker vi girls ska ha långt brunt hår lite små lockigt som (Nicolinorna) och killarna har öjus peruk kort hår som (sune) hahah så skojigt !
Sen i öppningsnumret pratas det om att alla tjejer ska ha långt löshår som din egna färg men långt och snyggt :) I balettnumret har vi knut med vackert smycke i håret som ni såg på bilderna nedtill sen ska vi tjejer ha rosa klänningar och balletskor :) killarna trikåer och bli överdel nånting :) hahaha Det är dom lite smått förtjusta i hahaha :D!
Måste upload some pics nu  !


Vissa bilder här är Inte ok! hahah man ser så hemsk ut men what the hell !
Nästa vecka ska vi repa hela akt två , fun fun Bollywood numret och baletten så skoj hahah :D Så skoj .

Nejn u väntar jag besök så måste börja städa lite tror jag och sen en sak.
Benjamin Wahlgren fyller 11på Söndag Grattis SUNE Jag blir 20år på Tisdag ! ville bara göra ett statement for that !:D

xxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0